AV Tidsmiljonären 

October 10, 2019

Jag siktar alltid på att uppnå mina mål. Det går inte alltid att ro allt i land, och det är inte heller tanken med att sätta upp mål. Ett av mina mål är att gå offline 1 månad. Jag har flera intressanta blogginlägg som jag vill skriva och kommer låta dem få växa under mina lilla paus.

More...

Jag har redan nu närmat mig flera av mina mål. Jag trodde aldrig jag skulle fastna för något sånt här, att blogga?? Men det har varit en mycket positiv erfarenhet och det ger mig mycket energi. Tycker även att jag har tagit mina investeringar mer på allvar än vad jag gjort tidigare.

Jag vill inte skriva något jag inte står för eller själv använder mig av. Det är också det som gör att när jag bloggar om något så tar jag det mer på allvar. Ett exempel där bloggen ändrat min inställning är mina “innehav.
I början ville jag inte visa exakta siffror på bolagen jag äger, men känner att det är bättre att köra med öppna kort.

Tanken är inte att jag bara ska skriva och visa när jag presterar, det ska ju vara en blogg som speglar min vardag och verklighet. Det går inte alltid att prestera och bara ta kloka beslut. Vissa dagar tycker jag det kan vara svårt att inte låta sig påverkas av intryck och känslor. Några dagar har min portfölj blivit utklassad av börsen, andra dagar har mina portföljer gått bättre än börsen.

Stort tack!

Jag måste tacka er allihop som frivilligt går in på min blogg och läser det jag skriver. Det får mig att vilja bli bättre på att blogga och att skriva intressanta inlägg som kan användas av vem som helst.

Privatekonomi är ett mycket brett område och flätas in mycket mer i vardagen än vad jag trott. Det handlar inte bara om att köpa aktie A eller B, där finns så mycket att lära sig om sin egen ekonomi. Där finns några ämnen som jag vill djupdyka i och verkligen reda ut alla frågetecken, när det är gjort kommer jag skriva inlägg om dem.

Ett ämne jag vill ta upp är hur pensionen är uppdelad och vad du som privatperson behöver göra för att få en så tydlig överblick som möjligt. Jag upplever att det är få som verkligen förstår sin egen pension.

Dags för en liten paus

Nu kommer jag ta en liten paus från bloggandet i minst 1 månad. Under tiden jag inte bloggar kommer jag söka inspiration på intressanta ämnen att skriva om. Däremot kommer jag försöka uppdatera statusen på mina innehav och portföljernas utveckling en gång i veckan.

Avslutar inlägget med ett citat från en av världens främste investerare Warren Buffet:

“Alla kan bli rika på aktier – bara man inte har bråttom.”

Vi hörs! Lycka till med era investeringar.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>