Om mig


Vem är personen bakom tidsmiljonären och vad är syftet med hemsidan?

Du får en kort beskrivning nedan.

Tidsmiljonären

Bloggare, Livsnjutare

"Allt går att lära sig om du bara är tillräckligt motiverad"
-Tidsmiljonären

Vem är jag?


Jag är en man i 30 års åldern som har starka framtidsvisioner. I kombination med mitt brinnande intresse för börsen, hoppas jag på att en dag kunna bli en tidsmiljonär.


Jag är inte utbildad inom finans eller ekonomi utan har det som en rolig hobby. Intresset för börsen och att bli bättre på investeringar har vuxit rejält på senaste tiden och tar idag upp mycket (frivilligt) av min fritid.


Som person är jag mycket kreativ och har lätt för att lära mig nya saker om jag är motiverad.

Vad är en Tidsmiljonär?

Min tolkning på en tidsmiljonär är att du äger din egen tid. Du gör dina egna val med de timmar du har på dygnet. Vill du jobba, ligga i en hängmatta, bli bättre på en hobby, kanske en kombination av allt. Oavsett vad det kan vara är valet ditt eget och ingen annans. En tidsmiljonär lever ut alla sina drömmar.


Förhoppningsvis kommer den här hemsidan hjälpa mig att utvecklas både som investerare och person, kanske kan den inspirera dig också!

Vad är mitt mål?

Mitt mål är att bli så duktig som möjligt på att spara och investera. Jag ska inte jaga snabba resultat utan sikta på stabilitet och långsiktighet. 


Hemsidan ska vara en plattform som visar hur du med enkla metoder och sunda värderingar kommer långt med din egen privatekonomi.

>