Vägen till

Ekonomisk Frihet!

Vem är Tidsmiljonären?

Min resa på börsen började 2015, då jag gjorde mitt första aktieköp. Jag hade ingen strategi och gjorde de flesta misstag som en nybörjare gör.

År 2019 startade jag Tidsmiljonären. Sen dess har jag insett värdet av att ha en tydlig strategi och sparhorisont på lång sikt. Mitt hårda arbete ger resultat och idag går mina investeringar betydligt bättre än vad det gjorde innan jag startade Tidsmiljonären. 

Jag är inte utbildad inom finans eller ekonomi utan har det som en rolig hobby. Det är också en punkt jag vill lägga stor fokus på, du behöver inte ha utbildat dig inom ekonomi för att bli ekonomiskt fri.

På hemsidan hittar du allt du behöver för att komma igång med din egen väg till ekonomisk frihet.


Börja spara redan idag!

7 enkla tips för långsiktigt sparande. Genom att skriva upp dig på mitt nyhetsbrev får du ett gratis exemplar av min E-Bok: "Så blir du Tidsmiljonär!"

Mina följare säger

Twitterprofil: @GBGinvesterare

"Jag följer tidsmiljonärens resa via twitter och på hemsidan. Det är inspirerande att läsa om olika case och värderingsmetoder samt att se fina grafer."

Twitterprofil: @StefanInvictus

"Gillar det jag ser! Snygga uppställningar med bolagen. Väldigt grafiskt och lättförståeligt. Tack 😃"

Senaste blogginlägg

År 2020 kommer gå till historien, ett år som de flesta aldrig ens kunnat föreställa sig. En osynlig fiende med namn Covid-19 som vänder upp och ner på vår tillvaro. Inlägget beskriver mina 5 viktigaste lärdomar från börsen år 2020.

Läs mer

Inför Bahnhofs Q3 2020 rapport har jag gjort en analys av bolaget och aktien.

Läs mer

Det går snabbt att vänja sig att allt man investerar i går upp. Varför är börsen i stunder som dessa så svara att hantera känslomässigt? Hur man ska agera när börsen vänder ner? Så här gör jag:

Läs mer
>