Tidsmiljonärresan

Här hittar du mina samlade tankar kring det mesta. Den här delen använder jag som en dagbok. Ett sätt att få ut mina ideér kring bl.a investeringar.

Tidsmiljonaren.se har blivit uppgraderad till en ny nivå. Tidigare var det en pusselbit som fattades på min blogg, men den har äntligen blivit funnen. Jag tänkte kort beskriva vad som gjort att tidsmiljonären blivit vad det blivit. Inlägget summerar mitt år 2019.

Nu har det gått 6 veckor sen jag skrev mitt senaste inlägg. Att gå offline 1 månad var ett av mina mål men även ett bra sätt att kunna fundera över min privatekonomi. Jag har längtat till att få skriva nya inlägg. Vad har jag gjort medans jag varit offline i en månad?

Jag siktar alltid på att uppnå mina mål. Det går inte alltid att ro allt i land, och det är inte heller tanken med att sätta upp mål. Ett av mina mål är att gå offline 1 månad. Jag har flera intressanta blogginlägg som jag vill skriva och kommer låta dem få växa under mina

Nu lanserar jag en ny portfölj som kommer vara betydligt mer dynamisk. Jag kommer lägga mer tid på att följa aktierna aktivt och försöka vara mer effektiv i mina affärer. Inlägget kommer förklara min nya portfölj.

Hos Unga Aktiesparare ingår utbildningar. UA Akademin erbjuder två kurser, en grundkurs och en fortsättningskurs. Läs vad jag tycker om utbildningen.

Lyckas med dina drömmar! Vad är det som gör att man lyckas med sina drömmar? Jag tänkte visa ett sätt som ökar din chans att uppnå dina mål. Kanske kan du också använda dig av det här?

Sida [tcb_pagination_current_page]  av  [tcb_pagination_total_pages]

>